ΣΧΕΤΙΚΑ - Bright Premium Greece
155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-155,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BRIGHT PREMIUM

Η παραγωγή Bright χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, τεράστιες δυνατότητες και ευελιξία και βασίζεσαι σε μία πλήρως μελετημένη στρατηγική marketing.. Η εταιρεία Bright Premium Technomarketing Group εδρεύει στο Roosendaal της Ολλανδίας και εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

 

Η Bright παράγει όλα τα είδη ξεμονταριστών, περιλαμβανομένων των συστημάτων ταλάντωσης και του βραχίονα ανύψωσης μαζί με κάθε είδους ζυγοστάθμιση για αυτοκίνητα και φορτηγά. Η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής Bright ανέρχεται στις 70.000 μηχανήματα. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Η Bright Technology έχει αναπτύξει και διαθέτει στο εμπόριο την αποκλειστική σειρά Bright Premium από το 2014. Αποτελείται από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων που προσφέρουν τη σειρά Bright Premium ως την κορυφαία σειρά στον εξοπλισμό αυτοκινήτου. Η επιτυχία της Bright Premium επιβεβαιώνει συνεχώς την ικανότητα της εταιρείας να επεκτείνεται και να προσφέρει όλο και περισσότερα σε ένα ακατάπαυστα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

 

Η Bright απασχολεί σήμερα 498 άτομα και στη βάση της στο Roosendaal της Ολλανδίας υπάρχουν τρεις τομείς παραγωγής:

  • Το τμήμα βασικής συναρμολόγησης
  • Τη δοκιμή νέων προϊόντων και το κέντρο ανάπτυξης, καθώς και
  • Το κέντρο πρακτικής που καλύπτει συνολικά 38.000 τμ.