Βοηθητικό μπράτσο ξεμονταριστή PL390 - PL390H - Bright Premium Greece
974
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-974,page-child,parent-pageid-946,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Βοηθητικό μπράτσο ξεμονταριστή PL390 – PL390H

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ

 

PL390 – PL390H

 

 

Το PL390 είναι μια πρακτική και λειτουργική βοηθητική συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για γρήγορες, ακριβέστερες και ασφαλέστερες εργασίες τοποθέτησης και αποσυναρμολόγησης.
Ικανό να δουλεύει σε όλα τα είδη ελαστικών, συμπεριλαμβανομένων των ελαφρώς προφίλ και των run flat ελαστικών καθώς και των ζαντών αλουμινίου.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Το κύριο μήνυμα προς τους διανομείς (και τους πελάτες τους) είναι να έρθουν να δοκιμάσουν τα μηχανήματά μας στο κέντρο πρακτικής του Ευρωπαϊκού Bright Premium. Εδώ μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά των μηχανημάτων ελαστικών Bright Premium. Μια επίσκεψη είναι ο ιδανικός τρόπος για να εμπνευστείτε από τις σύγχρονες δυνατότητες εξοπλισμού επισκευής ελαστικών. Μια ομάδα προσωπικού Bright θα χαρεί να σας δείξει, να εκπαιδεύσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας που μπορεί να προκύψουν πριν επενδύσετε σε ένα μηχάνημα.

TMHMA SERVICE

Σε αυτό περιλαμβάνεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών όπου εξυπηρετούμε αποκλειστικά με σύστημα CRM. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας κατανοούν πλήρως τα προϊόντα μας. Όλοι οι σύμβουλοι υπηρεσιών της Bright είναι εξειδικευμένοι με τουλάχιστον πενταετή εμπειρία. Με την «ικανοποίηση του πελάτη» να είναι ο τελικός στόχος του τμήματος, παρέχουμε επίσης μια ειδική υπηρεσία SOP Butler που περιλαμβάνει τακτική ενημέρωση των πελατών.

ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας για να σας υπενθυμίζουμε ότι τα χρήματά σας έχουν αξία αγοράζοντας τα προϊόντα της Bright Premium.Ο ρόλος μας είναι να διεξάγουμε αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου χρόνου και θέσης, και να διασφαλίσουμε ότι το Κέντρο Επιθεώρησης χρησιμοποιεί πάντα εξοπλισμό επαγγελματικού ελέγχου για να επιτύχει την εξάλειψη των παραπόνων από τους πελάτες μας.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εξειδικευμένοι μηχανικοί αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους στην παροχή των καλύτερων λύσεων που αφορούν τα μηχανήματα ελαστικών. Διαθέτουμε επίσης μια βάση τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης στην Ιταλία, η οποία παρέχει μια σταθερή τεχνική βάση για την παγκόσμια στρατηγική Bright.