Η Nexion Group και η Bright Technology ως κοινή επιχείρηση - Bright Premium Greece
232
post-template-default,single,single-post,postid-232,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Η Nexion Group και η Bright Technology ως κοινή επιχείρηση

Η Nexion Group και η Bright Technology ως κοινή επιχείρηση

Κατά τη διάρκεια του Autopromotec του Μαΐου, η ιταλική εταιρεία μηχανημάτων γκαράζ Nexion Group και η  εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού συνεργείου Bright Technology ανακοίνωσαν ότι έχουν δημιουργήσει μια κοινή επιχείρηση. Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, έχουν σχηματίσει μαζί μια τρίτη εταιρεία που θα επιτρέψει στην Bright και τον όμιλο Nexion να αναδειχθεί ηγέτης στον κλάδο και να δραστηριοποιηθεί σε όλες τις παγκόσμιες αγορές με πλήρη γκάμα σε όλα τα τμήματα προϊόντων.

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου Nexion επιβεβαίωσαν ότι η ιταλική εταιρεία, η οποία είναι διάσημη για εμπορικές επωνυμίες όπως Corghi, HPA Faip, Mondolfo Ferro, Orlandini, Sice, Tecnomotor και Teco, θα είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος. Ωστόσο, ασυνήθιστα για μια συνέντευξη τύπου που αναγγέλλει κοινή επιχείρηση, εκπρόσωποι της Nexion αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το ποσοστό πλειοψηφίας που ισοδυναμεί σε αυτή την περίπτωση.

Με 30 χρόνια ανάπτυξης, η Bright Technology και το εμπορικό της όνομα “Bright” έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Σήμερα η Bright έχει γίνει γνωστός ειδικός σε προϊόντα που εστιάζονται στη συντήρηση και την επισκευή των ελαστικών.  Ως Bright Premium -Technomarketing Group βρίσκεται στο Roosendal της Ολλανδίας .

Η ετήσια παραγωγική ικανότητα της Bright ανέρχεται σε 70.000 μηχανήματα και η εταιρεία εξάγει σε 180 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Bright έχει 32 μηχανικούς ειδικευμένους στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μελλοντικά σχέδια

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που ανακοινώθηκε η συμφωνία, οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν ότι συνεργάζονται εδώ και οκτώ χρόνια. Η απόφαση για τη σύσταση της κοινής επιχείρησης λέγεται ότι έχει κατακρημνιστεί από τον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, μια εταιρική σχέση θεωρήθηκε ως η καλύτερη απάντηση και για τα δύο μέρη.

Ως αποτέλεσμα της κοινής επιχείρησης, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να σημειώσουν πρόοδο στους τομείς της ευθυγράμμισης των τροχών και της ανύψωσης. Εδώ και τα δύο μέρη συμφωνούν ότι το Nexion Group διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και το Bright έχει μεγάλα οφέλη στην παραγωγή – κάνοντας έτσι μια αμοιβαία επωφελή σχέση.